به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ دکتر محمد سعیدی مدیر کل دامپزشکی استان سمنان در جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام در استانداری سمنان ، گفت : چون شیر خام به عنوان ماده خام فرآورده های دامی سریع فساد پذیر است، و در مدت زمان کوتاهی فساد پیدا می کند ، لذا حساسیت های های خاصی نیاز است و باید برنامه ریزی انجام شود .
وی تصریح کرد : آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و نظارت بر روند تولید و عرضه و آزمایش هایی که باید انجام شود از مصوبات این جلسه بوده است .
سعیدی اظهار داشت :32 درصد از لحاظ ارتقاء کیفیت شیر خام در استان ارتقاء بهداشتی داشته ایم که امیدواریم در 6 ماهه دوم سال 96 با شرایط خوبی در حوزه شیر خام رو به رو شویم .
انتهای پیام / ذ