به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛امید بحیرایی از تشدید بازرسیهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: بازرسان با دستگاههای پرتابل بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نظارت میکنند.
رئیس مرکز بهداشت کرمانشاه ادامه داد: 73 بازرسان در ماه مبارک رمضان در قالب چهار تیم و در دو شیفت کاری صبح و عصر بر کار قنادی و شیرینی فروشیها، مراکز تهیه وعرضه آش، حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فستفودها نظارت میکنند.
وی با بیان اینکه بازرسان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از طریق مراجع قضایی اقدام میکنند، تصریح کرد: تهیه و توزیع زولبیا و بامیه باید تنها در شیرینی فروشیها صورت گیرد.
بحیرایی با اشاره به دیگر اقدامات نظارتی در این ایام، خاطرنشان کرد: طی بازرسیهای بهعمل آمده توسط بازرسان از پیتزا فروشی مستقر در فرودگاه کرمانشاه، مقدار زیادی پیتزای غیرمجاز کشف، ضبط و معدوم شده همچنین لغو قرارداد فروشگاه موردنظر با مدیریت فرودگاه نیز مطرح شد.