بر اساس صحبتهای سخنگوی اطلاع رسانی ستاد امنیت مسجد الحرام کسی که مسئولیت نگهبانی از حجر الاسود را دارد باید حرکت هزاران نفر ازحجاج را ساماندهی کند تا آنها به مکانی نسبتا مرتفع برسند.
از دیگر وظایف این نگهبان کمک به طواف کنندگان اطراف کعبه، حفظ سلامت و امنیت آنان هنگام رسیدن به این منطقه و گزارش هر نوع سقوط یا اغما وهمچنین مشکلات دیگر به سایر همکارانش در محوطه است.
روایات و افسانه های که درباره این سنگ سینه به سینه نقل شده اند
بر اساس برخی شنیده ها که نه تایید و نه رد شده اند، حَجَرالاَسود این سنگ سیاهرنگ با قطر 50 سانتی متر که با یک بست نقره ای بر پایه دیوار کعبه نصب شده روزگاری از برف هم سفید تر بوده اما بر اثر لمس آن توسط اشخاص گناهکار به مرور زمان تغیر رنگ داده و روز به روز تیره تر شده تا در نهایت به رنگ سیاه درآمده است.
روایات دیگری در این زمینه نقل شده و سینه به سینه گشته مانند اینکه حجرالسود پس از خروج حضرت آدم از بهشت به زمین فرود آمده یا آدم ابوالبشر آن را از بهشت آورده و عده ای دیگر نیز بر این باورند هنگامی که ابراهیم خلیل الرحمان در جستوجوی سنگ برای کعبه بوده جبرئیل آن را آورده است.
برخی نیز باورشان این است که حجرالسود یک شهاب سنگ آسمانی بوده که به زمین سقوط کرده چون اگر آن را روی آب رها کنید زیر آب نخواهد رفت و همچنان شناور خواهد ماند.
انتهای پیام/