به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛مجید حسنی در این خصوص اظهار کرد: با فرارسیدن خرداد ماه، بهرهبرداران سیرکار شهرستان آذرشهر کار برداشت محصول از مزرعههای سیر شهرستان را آغاز کردند. وی در حاشیهی بازدید از ناحیههای سیرکاری این شهرستان، بیان کرد: میانگین سیر برداشتی شهرستان در هر هکتار زمین زراعی 14 تن میباشد که سطح زیرکشت این محصول 400 هکتار برآورد میشود و بخش گوگان به ویژه شهر تیمورلو سهم عمدهای از این میزان تولید را به خود اختصاص داده است.
حسنی افزود: تیمورلو و ناحیههای اطراف آن به صورت قطب سیر درآمده است، گاهی در بازار روز شهر تیمورلو به مدت یک ماه، میزان فروش روزانه محصول بالغ بر 300-200 تن میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر ادامه داد: بازار سیر تیمورلو محل خرید و فروش سیر تولیدی منطقه از جمله تیمورلو، گوگان، دستجرد، قراغیل، عجب شیر، میاندوآب و شاهین دژ به دو صورت علفی و دست چین شده است.
وی با بیان این نکته که برداشت سیر از 10 خرداد ماه در شهرستان شروع و تا 10 تیر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: با توجه به کاهش میزان منابع آبی کشاورزی و خشکسالی در سالهای اخير، کشت سير در اين منطقه کاهش داشته است.
وی گفت: این موضوع، اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی، بهرهگیری از شيوههای نوين آبياری و مکانیزاسیون را ضروری میکند.
حسنی محصول سیر شهرستان را از نوع قرمز اهوازی اعلام کرد و افزود: محصول سیر شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای انبار کردن و نگهداری بسیار مناسب و باصرفه است، مساعدت جهادکشاورزی شهرستان به سیرکاران، ارایهی آموزش و مشاورههای فنی به بهرهبرداران، کنترل و پیشگیری از آفتها و بیماریها، توصیههای فنی برای بهرهگیری صحیح از کودهای طبیعی و کاهش مصرف سموم دفع آفات بوده است.
انتهای پیام/خ