به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ شاکرمی در جلسه ستاد فرهنگی اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی به روز هستند و با نسل جدید مطابقت دارند، گفت: در بین ۲۱ آسیب اصلی در کشور، مربع آسیبها شامل اعتیاد، طلاق، مسائل اخلاقی و امنیت اخلاقی و حاشیه نشینی با هم مرتبط هستند.
وی ادامه داد: از همه طلاقها شاهد طلاق عاطفی یا خاموش هستیم و متاسفانه از هر دو ازدواج یک مورد آن طلاق خاموش است.
شاکرمی گفت: در لرستان گفته میشود بیکاری و اعتیاد عامل طلاق است، اما معتقدم این دو تنها عوامل طلاق نیستند بلکه آستانه تحمل جوانان ما در مقابل مشکلات کم شده است.
وی افزود: خیلی از ازدواجها و طلاقهای ما هالیودی است، متاسفانه بیزاری در بین زوجین مشاهده میشود و باید متخصصین عامل این بیزاری را پیدا کنند.
معاون پیشگیری دادگستری لرستان گفت: طلاق توافقی یعنی رهایی از زندگی جهنمی و بدون هیچ دلیلی زوجین تن به جدایی میدهند و ما باید آستانه مقاومت و صبر و حوصله جوانان را با کمک مشاورین و متخصصین افزایش دهیم.
شاکرمی با بیان اینکه مشاورههای قبل از ازدواج با روش جدید بسیار موثر هستند و این درحالیست که در برخی از مراکز مشاورهای قبل از ازدواج تنها ثبت سه جلدی صورت میگیرد نه آموزش، افزود: اصل ۱۱۰ قانون اساسی بر پیشگیری از وقوع آسیبها و تقویت بنیان خانوادهها تاکید کرد و این موضوع در پروتکلهای بینالملی و ملی نیز مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه امروز هر طلاقی یک دلیل دارد و بای یک تیپ و پارادایم خاصی ایجاد میشود، گفت: ما با نسلی سروکار داریم که بیشتر عاشقانه رفتار میکنند تا عاقلانه و آگاهانه و عارفانه و باید در این راستا تتمهیدات لازم اندیشیده شود.
معاون پیشگیری دادگستری لرستان در ادامه با بیان اینکه لرستان استانی مهاجر فرصت است و متاسفانه شاهد خالی شدن روستاها و هجوم آنان به حاشیه شهرها هستیم، افزود: حاشیهنشینی باعث مسائل امنیتی میشود و باید با عقلانیت و مشاوره دسته جمعی حوزه حاکمیت استان اقدام کند.
انتهای پیام / د