به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام،مجید خادمی در جلسه بررسی بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در استان ایلام بیان کرد: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو هیچ گونه علائمی بر روی دام و لاشه نداشته، لازم است مردم از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز خودداری کرده و گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای بین صفر تا چهار درجه در یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسانند.
خادمی به دامداران توصیه کرد از تماس، له کردن و یا جدا کردن کنه از روی بدن دام خودداری کنند.
وی اظهارکرد: استفاده از دستکش هنگام قطعه، قطعه کردن گوشت لازم است و مردم باید به مسائل بهداشتی توجه ویژهای داشته باشند.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان افزود: صدا و سیمای مرکز استان ایلام در خصوص افزایش آگاهیهای عمومی مردم اقدام کرده و نیروی انتظامی از حمل و نقل دام بدون گواهی حمل بهداشتی دام در مبادی ورودی استان جلوگیری کند.
خادم عنوان کرد: فعالیتهای آموزشی و ترویجی لازم برای افزایش اطلاعات عمومی از طریق مدیریت ترویج، مشارکتهای مردمی جهادکشاورزی، دامپزشکی و ... انجام پذیرد.
انتهای پیام/ د