به گفته رئیس شبکه دامپزشکی کاشان، این شبکه از ابتدای سال جاری همچون سال های گذشته اقدامات مختلف شامل اطلاع رسانی و تهیه ملزومات مبارزه با ناقلین و آماده باش نیروها را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر عباس شاه ميرزايي با بيان اينکه پيشگيري بهترين راه مقابله بيماري تب کریمه کونگو (CCHF) ميباشد آموزش عمومی مردم و آگاهی بخشی مردم در خصوص راههاي انتقال بيماري تب کريمه کنگو را موثرترين راه دانست.

وي در اين رابطه به توضیح اقدامات پيشگيرانه توسط شبکه دامپزشکي کاشان پرداخت و افزود؛ با تشکیل ستاد مديريت بحران در فرمانداري ويژه شهرستان کاشان و نیز جلسه ای با حضور فرماندهان و پرسنل محترم نيروي انتظامي شهرستان با موضوع بیماری تب کریمه کنگو ماهیت بیماری تشریح، راه های مقابله با آن از جمله اطلاع رسانی عمومی، کنترل ورود دام زنده، افزایش نظارت بر تولید و عرضه فراورده های خام دامی، مبارزه با کشتار غیر مجاز دام بررسی و برهماهنگی بیشتر بین دستگاه های اجرایی و قضایی شهرستان جهت پیشگیری از بیماری تاکید گردید.

با توجه به اینکه "افراد در تماس با دام زنده و لاشه دام" بیش از سایر اقشار جامعه در معرض خطر ابتلای به بیماری CCHF میباشند، توزیع بروشورهاي آموزشي درخصوص بيماري تب کريمه کنگو و آموزش چهره به چهره و تشکیل کلاس آموزشی با همکاری معاونت بهداشتی برای متصديان عرضه گوشت قرمز در سطح شهرستان، پخش بروشور و نصب پوسترهاي هشداردهنده در معرض ديد عموم مردم ، برگزاری کلاس آموزشی جهت دامداران منطقه باهمکاري جهاد کشاورزي شهرستان، برگزاری کلاس توجيهي برای سلاخان و قصابان در محل کشتارگاه دام کاشان را از دیگر اقدامات این شبکه برشمرد.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشان با اعلام اینکه خوشبختانه تا کنون مورد مبتلا در این شهرستان وجود نداشته است و هماهنگی و همکاری تنگاتنگی بین این شبکه و دانشگاه علوم پزشکی کاشان جهت مقابله با هرگونه مورد احتمالی وجود دارد. ایشان ضمن توصیه به دامداران برای رعایت مسائل بهداشت فردی، بهسازی محل دامداری، سمپاشی بر علیه کنه های انگل های دام و عدم کشتار دام خارج از کشتارگاه را جهت کنترل تب کریمه کنگو بسیار مهم دانست. در پایان به شهروندان عزیز هم توصیه نمود با توجه به نظارت دامپزشکان در کشتارگاه کاشان و گذراندن مرحله پیش سرد در این کشتارگاه، بدون دغدغه از گوشت عرضه شده در مراکز مجاز سطح شهرستان که دارای مهر و برچسب (لیبل) دامپزشکی است استفاده نمایند وهرگونه عرضه گوشت بدون مهر و لیبل دامپزشکی یا کشتار خارج از کشتارگاه را به شبکه دامپزشکی با شماره چهاررقمی 1512 اطلاع دهند.
 
 
 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.