به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی سایت medicalnewstoday درباره ی فواید میوه ی انبه گزارشی تهیه کرده و فواید بیشماری را برای این میوه ی تابستانی و گرمسیری بر شمرده که به شرح زیر است:
ارزش غذایی انبه: خوردن روزانه یک عدد میوه ی انبه، نیاز بدن شما به ویتامین های A,B و C و الیاف، پتاسیم و منیزیم را تأمین میکند. خوردن انبه ی خام و نپخته باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.
انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است.
ضد سرطان: آنتی اکسیدان موجود در انبه بدن را در برابر انواع مختلف سرطان از جمله سرطان سینه، پروستات و سرطان خون بیمه می کند.
مفید برای چشم و بینایی: انبه سرشار از ویتامین C است که می تواند از کم نور شدن چشم ها و ضعف آن جلوگیری کند و باعث افزایش قدرت بینایی می گردد.
کاهش وزن: انبه از چربی و کلسترول خالی است، الیاف موجود در این میوه باعث احساس سیری در افراد می شود و از گرسنگی های مداوم و پی در پی آنها جلوگیری می کند. از این روی خوردن انبه به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه میشود.
منبع: تابناک
انتهای پیام/