به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز؛ چهار کودک مبتلا به آلبینیسم (زالی) اهل تانزانیا برای دریافت عضو مصنوعی و تکمیل دوره درمان به بیمارستان فیلادلفیا در آمریکا فرستاده شدهاند. این کودکان 7، 14، 15 و 16 ساله از بدو تولد دچار نقص عضو نبودند؛ بلکه افکار خرافاتی و به دور از منطق موجب شد به سرنوشت غمانگیزی دچار شوند.
در تانزانیا، مالاوی و برخی دیگر از کشورهای آفریقایی مردم تصور میکنند کودکان زال دارای روحی شیطانی هستند و به همین دلیل اغلب یا آنها را میکشند و یا دست و پاهایشان را برای فروش قطع میکنند.
صندوق جهانی کمکهای پزشکی هزینه انتقال این چهار کودک تانزانیایی را به آمریکا تامین کرده است تا این کودکان که هر یک قربانی خشونتهای خرافی هستند بتوانند عضوی مصنوعی دریافت کنند.
اختلال مادرزادی زالی از هر 20 هزار کودک، یک نفر را درگیر میکند. زالی بیماری فقدان رنگدانههای پوست، مو و چشم است و در کشورهای جنوب صحرای بزرگ آفریقا بیش از سایر مناطق جهان رخ میدهد.
در تانزانیا از هر 1400 کودک متولد شده، یکی به زالی مبتلا است.
اعضای بدن کودکان زال قیمت بالایی دارند و اغلب ربوده میشوند تا با فروش دست یا پای آنها، طبق یک خرافه قدیمی، فرد خریدار را از شر شیاطین دور نگه دارد. در تانزانیا مردم معتقدند اعضای بدن افراد زال - با وجود آنکه خودشان بد یُُمن قلمداد میشوند - برای آنها شانس به همراه میآورد.
سازمان ملل به تازگی اعلام کرد از سال 2000 تا 2015 دستکم 78 کودک مبتلا به زالی در تانزانیا به قتل رسیدهاند. اما در عین حال این سازمان در گزارش خود اذعان کرد با توجه به اینکه این جنایات اغلب در مناطق روستایی و به صورت مخفیانه انجام میشوند، این آمار میتواند تنها بخش کوچکی از واقعیت باشد.
انتهای پیام/
در تانزانیا ارتباط پیدا کنم خیلی تشکر