به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛سرپرست معاونت فرهنگی_دانشجویی
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در گذشته برخی انتقادها به کیفیت غذای دانشگاه
وارد بود، اما هم اکنون با اقدامات صورت گرفته کیفیت غذا به حد مطلوبی رسیده است.
غلامی افزود: هم اکنون هر وعده
غذای دانشجویان دو منویی همراه با سه نوع دسر است که به انتخاب آنها خواهد بود.
وی گفت: از طرفی شورای صنفی تغذیه
دانشجویی شکل گرفته تا دانشجویان خود بر مراحل پخت، توزیع و برنامهریزی منوی غذا
نظارت داشته باشند و تا آنها کیفیت غذا را تایید نکنند دانشگاه با پیمانکار تسویه
حساب نخواهد کرد.
وی افزود: وضعیت سلف سرویسهای
دانشگاه نیز به نسبت گذشته بسیار بهبود یافته و هم اکنون رییس دانشگاه بودجه ویژه
اختصاص داده تا بتوانیم کار صنعتی سازی سلف سرویس را انجام دهیم.
سرپرست معاونت فرهنگی_دانشجویی
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: هم اکنون ماهانه 200 تا 250 میلیون
تومان صرف تغذیه دانشجویان دانشگاه میشود.
انتهای پیام/پ