به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی اصغر مهری معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا اظهار داشت: طبق کد تخلفاتی 2114 جدول تخلفات رانندگی، استفاده از شیشه دودی به نحوی که راننده و سرنشین خودرو قابل تشخیص نباشند، تخلف محسوب شده و برای آنها در جادهها و مراکز استان ها مبلغ 50 هزار تومان و در سایر شهرها مبلغ 30 هزار تومان جریمه منظور شده است.
سرهنگ مهری درباره شیشه خودروهای تولید داخل گفت: هیچکدام از خودروهای داخل، با شیشه دودی تولید نمیشود.
وی ادامه داد: خودروهای خارجی وارداتی بعضاً دارای شیشههای فتوکرومیک هستند که همانند عینکهای فتوکروم عمل میکنند لذا مغایرتی با ضوابط ندارند.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: برخی رانندگان اقدام به نصب برچسبهای دودی بر روی شیشه های خودرو می کنند که این امر علاوه بر کاهش دید به ویژه در شرایط نامساعد جوی و یا در شب؛ مانع دیده شدن راننده و سرنشین داخل خودرو نیز میشود.
سرهنگ مهری خاطرنشان کرد: به دلیل آنکه استاندارد و ضابطه خاصی برای میزان غلظت شیشه دودی خودروها وجود ندارد، پلیس در بخشنامهها و اطلاعیههای خود اعلام کرده است؛ اگر از فاصله سه متری به تشخیص مأموران پلیس راهور، داخل خودرو (راننده و سرنشین آن) قابل مشاهده نباشد طبق مقررات، شیشه دودی غیرمجاز تلقی شده و قابل اعمال قانون است.
وی ادامه داد: در این رابطه علاوه بر راننده با نصابان برچسب غیرمجاز نیز از طریق ادارات نظارت بر اماکن برخورد خواهد شد؛ همچنین در مراکز تعویض پلاک نیز تا رفع برچسب شیشه دودی غیرمجاز، شماره گذاری وسیله نقلیه صورت نخواهد گرفت.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا درباره شرایط استفاده از شیشه های دودی در خودروها، گفت: اشخاصی که طبق مجوزهای پزشکی نیاز به استفاده از شیشه دودی دارند، میزان غلظت آن در کمیسیون های فنی و پزشکی پلیس راهور قابل تجویز است بنابراین مکاتبات لازم با مراجع ذیربط انجام شده تا شرایط استاندارد و میزان غلظت شیشه های وسایل نقلیه و نیز احیاناً اشخاصی را که بنا به دلایلی نیاز به استفاده از شیشه دودی دارند، مشخص کنند تا طبق آن، به طور یکسان اقدام شود.
انتهای پیام/