به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این شیرینی به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار خورده می شود. این دستور به شما کمک می کند که به راحتی این شیرینی خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
با تهیه بامیه در منزل ، شما از کیفیت مواد اولیه و همچنین روغن مورد استفاده مطمئن خواهید بود. اما در خوردن آن زیاده روی نکنید چرا که قند و چربی بالای آن برای سلامتی مناسب نمی باشد.
نکاتی در مورد طرز تهیه بامیه: ۱- به یک پیمانه به علاوه ی دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
۲- اندازه بامیه ها به میل خودتان بستگی دارد می توانید آن ها را بلند یا کوتاه درست کنید.
۳- اگر در حجم زیاد درست می کنید بعد از هر سری روغن را عوض کنید.
۴- آموزش ویدیویی طرز تهیه این دستور را می توانید در این لینک مشاهده کنید.
برای تهیه شربت:
نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.
گلاب و زعفران دم کرده را در آن بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
برای تهیه بامیه:
در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.
خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.
بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.
بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.
منبع:فرادید
انتهای پیام/