اهواز؛

موارد بهداشتی پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو

مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان گفت:گوشت تازه باید حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و جگر تازه نیز باید قبل از مصرف 48 ساعت در یخچال نگهداری به صورت کاملا پخته مصرف شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛همایون امیری ،مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به موارد بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گفت: گوشت تازه باید حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از آن نیز باید برای قطعه قطعه و آماده کردن آن از دستکش استفاده شود. جگر تازه نیز باید قبل از مصرف 48 ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن به صورت کاملا پخته مصرف شود.

همایون امیری اظهار کرد: ‌گروه اول عامه مردم هستند که باید از خریدن دام و کشتار در منازل خودداری کنند و اگر برای نذورات نیاز به دام زنده داشتند از محل‌های مورد تایید دامپزشکی دام مورد نیاز خود را تهیه کنند. همچنین‌ محصولات گوشتی باید دارای مهر تایید دامپزشکی باشند و از تهیه این محصولات از فروشگاه‌های غیرمجاز خودداری کرد.

وی افزود:‌ گوشت تازه باید حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از آن نیز باید برای قطعه قطعه و آماده کردن آن از دستکش استفاده شود. جگر تازه نیز باید قبل از مصرف 48 ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن به صورت کاملا پخته مصرف شود.

امیری تاکید کرد: ‌از فروشندگانی که در محل کار خود گوشت تازه ذبح می‌کنند و اقدام به کباب کردن گوشت و فروختن آن می‌کنند، خرید نکنید.

 مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که گروه دوم مراقبت‌های تب کریمه کنگو، روستاییان و دامداران هستندعنوان داشت: دامداران حتما باید محل نگهداری دام را از محل سکونت خودجدا کنند و از خوابیدن و استراحت کردن در محل نگهداری دام‌ها خودداری کنند.

وی بیان کرد: روستاییان و دامداران می‌توانند پس از هماهنگی با اداره دامپزشکی، محل نگهداری دام را با سموم ضدکنه سمپاشی کنند.

امیری تصریح کرد: این گروه باید از دستکاری یا له کردن کنه بر روی پوست پرهیز کنند زیرا کنه موجب انتقال بیماری می‌شود. همچنین باید از پوشش حفاظتی مانند دستکش و چکمه استفاده شود و بعد از تماس با دام، دست‌ها با آب و صابون شسته شوند.

مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که گروه سوم و اصلی مراقبت‌های تب کریمه کنگو،  قصاب‌ها و سلاخ‌ها هستند، عنوان کرد:‌ این افراد حتما باید هنگام کار از دستکش، ‌عینک و روپوش استفاده کنند و در صورت تماس با دام، دست‌ها را با آب و صابون بشویند.  

وی گفت: ‌گروه چهارم نیز کادر بهداشت و درمان هستند که باید در صورت مشاهده بیمار مشکوک، حفاظت فردی خود را رعایت کنند.
 
انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.