به گزارش
حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی؛ طرح بررسی و شناسایی دشت شوشان و شمال خوزستان درحالی تهیه و در مرحله اجرا قرار گرفت که گفته میشود، نتیجه این طرح مستندنگاری و تعیین عرصه و حریم محوطهها و تپههای تاریخی این بخش از شمال خوزستان است.
«محمدحسن ارسطوزاده» مدیر پایگاه میراث جهانی شوش با اعلام این مطلب گفت: طرح بررسی و شناسایی دشت شوشان و شمال خوزستان که نتیجه آن تعیین عرصه و حریم محوطه های تاریخی این منطقه است، از یک سو موجب شناسایی محوطه های جدید میشود و از سوی دیگر نسبت به وضعیت محوطههایی که پیشتر شناسایی و مستندسازی شده بود، دوباره مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: محوطههای جدیدی که در این طرح شناسایی میشود، پس از مستندنگاری، در فهرست آثار تاریخی کشور ثبت و پس از آن عرصه و حریم آنها توسط کارشناسان تعیین میشود.
آنطور که ارسطوزاده اعلام می کند، هم اکنون 53 تپه در شمال خوزستان و دشت شوشان شناسایی شده و مدارک آن ها برای ثبت و تعیین عرصه و حریم آماده شده است. این درحالی است که در طی بررسی و شناسایی مناطقی که در معرض خطر هستند و مورد تهدید توسعه های عمرانی و کشاورزی قرار گرفته اند، به صورت اضطراری ثبت و مدارک آنها تکمیل می شود تا از این طریق به لحاظ قانونی مورد پوشش حفاظتی سریعتری قرار گیرند.
انتهای پیام/