وی گفت: بعد از اینکه مصوبهای در کارگروه ستاد تسهیل به تصویب میرسد، به نوعی برای مدیران، بانکها و سایر دستگاههای مربوط تعهد ایجاد میشود که باید عملیاتی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات ستاد تسهیل، گفت: طی امسال، در هر هفته سه بار این جلسات را برگزار میکنیم تا نظارت بیشتری بر عملکرد دستگاهها داشته باشیم.
غضنفری گفت: سال گذشته، سال خوبی در روند تسهیل واحدهای تولیدی داشتیم و بنا داریم امسال نیز، این رشد را بیشتر کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سرعت روند ساخت شرکت لاستیکسازی لرستان، گفت: تمام دستگاههای خدمات رسان باید در اجرای این کار نهایت همکاری را بکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: کوتاهی دستگاهها نباید مخل روند ایجاد واحدهای تولیدی شود و اگر چنین موضوعی گزارش شود، حتما با آنها برخورد میکنیم.
غضنفری با تاکید به اینکه طرح لاستیکسازی برای استان لرستان اهمیت ویژه دارد، گفت: دستگاههایی که در ساخت این طرح دخیل هستند، باید هر چه سریعتر وظایف خود را انجام دهند.
وی افزود: امور آب باید هر چه سریعتر برنامه زمانبندی خود را ابلاغ کند و آب منطقهای نیز باید مشکل تخصیص آب مورد نیاز این طرح را حل کند.
این مسوول با اشاره به اینکه مسیر ماده ۸۱ باید طی شود، گفت: طبق آخرین اطلاعاتی که داریم، بانک نیز مقرر شده تا تسهیلات مربوط به این طرح را به زودی تعیین تکلیف کند.
غضنفری با یادآوری اینکه در انجام روند طرحها باید به قوانین اکتفا کنیم، گفت: همه دستگاههای اجرایی باید مشکلات مربوط به بحث اعتبار خود را حل کنند و به این منظور باید هر چه سریعتر اقدام کنند.
وی با انتقاد از عملکرد شرکت برق باختر، گفت: با وضعیتی که استان برای جبران عقبماندگیهای گذشته دارد، برای جبران این موضوع از عملکرد بعضی دستگاهها گلهمند هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان افزود: در طول سال مشکلات زیادی با شرکت برق باختر داریم و مدیرعامل این شرکت باید هر چه سریعتر در راستای همکاری با لرستان تکلیف خود را روشن کند.
غضنفری گفت: به نظر میرسد، عدم رغبت برق باختر برای همکاری با استان سبب عقب افتادن بعضی طرحها شدهاست که اگر اوضاع به همین روند پیش برود مجبوریم تا در جهت این کمکاریها اقدام کنیم.
انتهای پیام / د