کلاس آموزشی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به منظور آشنایی قصابان شهرستان اندیکا با این بیماری برگزار شد.

آشنایی قصابان اندیکا با تب کریمه کنگوبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ رضا سلطانی، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اندیکا در تشریح بیماری تب کریمه کنگو اظهار داشت: این بیماری قابل انتقال به انسان بوده که بدون بروز علائم قابل توجهی در دام می تواند منجر به مرگ انسان ها شود.

وی افزود: با توجه به اینکه این بیماری از طریق تماس با خون یا بافت دام آلوده و یا از طریق کنه منتقل می شود، لذا قصابان جز گروه های در معرض خطر برای این بیماری محسوب می شوند.

سلطانی تصریح کرد: در این کلاس ها راه های انتقال، علائم بیماری در انسان و راه های پیشگیری از سرایت بیماری برای قصابان شهرستان توضیح داده و از آن ها خواسته شد تا اصول حفاظت فردی را برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری رعایت نمایند.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اندیکا از مردم خواست تا قبل از قطعه نمودن گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.