وی با اشاره به این مطلب که این طرح از پاییز ۹۵ آغاز شده و قرار است تا پاییز سال جاری به اتمام برسد، گفت: طرح اکنون از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی برخوردار بوده و در شهرستان های سلسله، دورود بروجرد و خرمآباد در حال انجام است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: تثبیت مالکیت زارعان، سند دارکردن اراضی کشاورزی و تکمیل دولت الکترونیک از جمله مزایای اجرای طرح کاداکستر است.
خادمی افزود: در صورت اجرای این طرح با توجه به میزان مالکیت افراد به طور دقیق مشخص میشود که به تبع آن پروندههای قضایی و دعاوی در دادگاه و محاکم کاهش پیدا میکند.
دسترسی آسان به آمار و اطلاعات اراضی، جلوگیری از زمینخواری اراضی کشاورزی نیز از دیگر مزایای اجرای این طرح است که وی به آن اشاره کرد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به این مطلب که هزینه اجرای طرح ۲ میلیارد تومان است، گفت: تامین این هزینه برعهده وزارت جهاد کشاورزی بوده وکشاورزان هیچگونه هزینهای بابت این کار پرداخت نمیکنند.
خادمی بیان کرد: اکنون سه شرکت نقشهبردار برای اجرای این طرح در لرستان مشغول فعالیت هستند.
وی در پایان گفت: قرار است این طرح طی ۵ سال اجرا شود و همه ۸۰۰ هزار هکتار اراضی استان حدنگاری شود و نقطه پایانی کار صدور سند تک برگی برای اراضی کشاورزی است.
انتهای پیام/د