وی عنوان کرد: همچنین در شب های ۱۹ و ۲۳ رمضان تا ساعت ۲۴ شب در پایگاه مرکزی بروجرد واقع در خیابان اوستا از اهداء کنندگان خون گیری میشود، همچنین کار خونگیری در شب نوزدهم از ساعت ۳۰: ۲۱ تا ۲۴ شب در پایگاه خیابان صفا انجام میشود.
مسوول پایگاه انتقال خون بروجرد با تاکید بر اینکه میزان خونگیری در شب های قدر قابل توجه است، گفت: این شبها فرصت مناسبی است، تا شهروندان با مراجعه با اهدای خون نیاز ذخایر خونی بیماران را در مراکز درمانی تامین کنند.
حامدی به کاهش ۳۰ درصدی اهدای خون در ماه مبارک اشاره کرد و افزود: بر این اساس با تبدیل ساعات کاری به سه شیفت، کار خونگیری از روزهداران انجام میشود.
وی در ادامه گفت: البته به طور تقریبی به همان میزان کاهش اهدای خون در ماه مبارک رمضان عملهای جراحی کاهش مییابد، البته برخی از بیماران شامل بیماران تالاسمی، دیالیزی، بدخیمیها و سرطانیها در همه ایام سال به دریافت خون نیاز دارند.
مسوول پایگاه انتقال خون بروجرد تصریح کرد: البته با هدف تامین خون مورد نیاز بیماران، پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با فعال کردن تیمهای سیار خونگیری نسبت به افزایش ذخائر خونی و جلوگیری از کاهش آنها اقدام کردهایم.
حامدی در ادامه در پاسخ به سوالی بسیاری از روزهداران بیان کرد: روزهداری منعی برای اهدای خون نداشته و آن را باطل نمیکند، البته به افراد روزهدار توصیه میشود که برای اهدای خون حتمأ سحری خورده باشند و ترجیحأ در ساعات اولیه روز برای این منظور مراجعه کنند.
وی افزود: البته در ماه مبارک رمضان پایگاه انتقال خون خیابان تختی بروجرد برای روزهدارانی که در طول روز به هر دلیل نمیتوانند، خون خود را اهداء کنند، تا ساعت ۲۴ شب آماده خونگیری از آنها است.
انتهای پیام/د