بستنی جدیدی به بازار آمده است که به بستنی زغالی معروف است و با صرف کمی وقت می ‌توانید با تهیه آن یک پذیرایی جذاب و ایده‌آل از میهمانان خود داشته باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برای تهیه بستنی زغالی و نان مخصوص آن به مواد زیر نیاز دارید:
 
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
مقداری بستنی وانیلی، زغال چوب گیاهی استاندارد، شکر، آرد سفید، شیر، خامه، یک قاشق چایخوری دارچین یا پودر کاکائو به دلخواه، تخم مرغ سه عدد، قوام دهنده، نمک.
 
 
تهیه نان بستنی زغالی:
ابتدا برای تهیه نان بستنی تخم مرغ‌ها را به طور کامل در یک کاسه شکسته توسط همزن برقی به هم بزنید تا محلولی یکدست ایجاد شود.
 
 طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه
 
در ظرفی دیگر آرد سفید، نمک، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کرده به هم بزنید و به آرامی به کاسه حاوی تخم مرغ‌ها که در حال همزدن آن هستید اضافه کنید تا خمیر نان شکل بگیرد.
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری زغال چوب گیاهی را به خمیر اضافه کرده و به طور کامل بهم بزنید تا یکدست شود.
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
خمیر نان بستنی آماده است، آن را در دستگاه پخت نان بستنی برقی که قبلاً آن را چرب کرده‌اید بریزید تا خمیر نان پخته شود.
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
پس از سه دقیقه خمیر آماده است.
 
بلافاصله شکل قیفی نان بستنی را به آن بدهید و در یک لیوان یا قند دان قرار دهید تا به همان حالت خشک شود.
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
تهیه بستنی زغالی:
ابتدا مقداری بستنی وانیلی ساده را در ظرف ریخته با دور آرام دستگاه همزن برقی بزنید تا حالت خمیری پیدا کند، در همین زمان مقداری خامه، شیر، شکر و نیز یک قاشق غذاخوری زغال چوب گیاهی را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کلاً یکدست شود، اما در اثر حرارت بستنی ذوب نشود.‌
 
طرز تهیه به‌روزترین بستنی دنیا در خانه 
 
می‌توانید به جای زغال چوب در این مرحله از نوشابه سیاه استفاده کنید، این نوشیدنی هم می‌تواند بستنی شما را تیره رنگ کند.
 
بستنی را در قیف ریخته به صورت دورانی روی خمیر نان بریزید، می‌توانید روی بستنی را با ژله، چیپس شکلات، خامه یا هر افزودنی دلخواه دیگر تزئین کنید.
 
بستنی شما آماده است و از طعم استثنایی و منحصربفرد آن لذت ببرید.
 
این بستنی مزه خاصی دارد و توصیه می‌شود افرادی که دچار آلرژی غذایی هستند، افراد بیمار، زنان باردار، خردسالان و سالمندان از آن استفاده نکنند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهره
۱۶:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶
وای واااااقعا خوشمزه است من که عاشقشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
خوردن زغال
آخرین اخبار