جداول مقایسه ای منابع خارجی نشان می دهد مردم بسیاری از کشورهای درکی از آزادی رسانه ندارند.

سایه کمرنگ آزادی رسانه بر سر برخی کشورها+ تصویر
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ماه دسامبر 1993 مجمع عمومی سازمان ملل متحد سوم ماه می را به عنوان روز جهانی آزادی مطبوعات اعلام کرد و این فرصت فراهم آمد تا اصول آزادی مطبوعات، ارزیابی وضعیت آزادی مطبوعات جهانی و ... مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

بر اساس نظر گالوپ (یکی از معتبرترین موسسات نظر سنجی حهان) 61 درصد مردم جهان معتقدند که آزادی مطبوعات در کشورشان وجود دارد اما این روند در بسیاری از کشورهای متفاوت بوده و برخی از کشورهای جهان حتی درک درستی از آزادی مطبوعات ندارد.

در این کشورها که اکثر درگیر جنگ و یا تحت کنترل رژیم های اشغالگر هستند آزادی مطبوعات در پایین ترین سطح قرار دارد اما مردم آن خواستار آزادی در مطبوعاتشان هستند.

گفته می شود کشورهای اروپایی دارای بالاترین ادراک عمومی از آزادی رسانه ها را دارند و دانمارک، نروژ، فنلاند، سوئیس، هلند، ایرلند و سوئد هستند از جمله کشورهایی هستند که آزادی مطبوعات در سطح قابل قبولی را تجربه می کنند.

همچنین بر اساس رتبه بندی گالوپ موریتانی پایینترین رتبه بندی را با درک عمومی از آزادی مطبوعات در بین 2015 و 2016 داشته است.

کشورهای مولداوی، بالاروس، کنگو، یمن، ونزوئلا، اکراین، گابن، سودان، کنگو و موریتانی از جمله کشورهایی هستند که با وجود سطح پایین آزادی مطبوعات در کشورشان خواهان برقرار این امر مهم هستند.

سایه کمرنگ آزادی رسانه بر سر برخی کشورها+ تصویر 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.