به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، فلاح از ثبت جشنواره «انار اشرف» خبر داد و گفت: جشنواره «انار اشرف» با عنوان مهارت سنتی تهیه رب انار اشرف البلاد(بهشهر) با کد ثبت ١٣٧٢ در (٢٢ بهمن ٩٥) از سوی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت شد.
مسعود فلاح به برگزاری جشنواره «انار اشرف» در اواخر مهر سالجاری اشاره کرد و افزود: پنجمین دوره این جشنواره در سطح استانی در شهرستان بهشهر برگزار می شود و با توجه به کشت انار در نکا و گلوگاه از ظرفیت های این دو شهرستان در برگزاری جشنواره استفاده می شود.
وی ادامه داد: در این دوره، استفاده از ظرفیت باغداران و تولید کنندگان صنایع تبدیلی انار مدنظر است و سعی می کنیم تا با هماهنگی و همکاری همه دستگاه های شهرستانی، جشنواره ی پنجم به لحاظ کمی و کیفی در سطح بالاتر و بهتری برگزار شود.
دبیر پنجمین دوره جشنواره «انار اشرف» بیان کرد: براساس گزارش مدیریت جهاد کشاورزی بهشهر از سال گذشته تاکنون ٥٠ هکتار به ظرفیت سطح زیر کشت انار اضافه شد و باغداران و کشاورزان به کشت انار به عنوان کشت جایگزین روی آوردند.
فلاح رونمایی از تمبر «انار اشرف» و گسترش سطح زیر کشت انار را از دستاوردهای جشنواره برشمرد و گفت: جشنواره انار تنها جشنواره ای است که بیشترین استقبال کنندگان را از میان برنامه های شهرستان دارد و با توجه به استانی بودن جشنواره، همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه های شهرستانی امری ضروری است .
وی از تشکیل کمیته علمی جشنواره و تهیه بانک اطلاعاتی باغداران انار خبر داد و گفت: سایت «انار اشرف» نیز طراحی می شود تا از ظرفیت فضای مجازی و اصحاب رسانه برای معرفی، تبلیغ و ترویج استفاده شود.
فلاح دبیر پنجمین دوره جشنواره «انار اشرف» افزود: این جشنواره فرصتی برای معرفی ظرفیت های گردشگری و جذب گردشگر است که سرمایه گذاری در این جشنواره فرهنگی و هنری به توسعه حوزه گردشگری و اشتغال نیز کمک می کند.
انتهای پیام/ع