وهاب پیرانی عنوان کرد: چوپانها و افرادی که در مراکز تولید گوشت و کشتارگاهها فعالیت دارند در معرض این بیماری قرار دارند و جزو دسته اول مبتلایان به این بیماری قرار میگیرند.
پیرانی تصریح کرد: تماس با خون آلوده حیوانات به صورت زنده و لاشه در حین ذبح و قطعه قطعه کردن تمیز کردن گوشت و کندن پوست، مصرف گوشت آلوده یا گوشت خام و نیم پز سبب انتقال بیماری میشود.
وی افزود: این بیماری از طریق حیواناتی همچون گاو، گوسفند، بز، سگ و جوندگان همچون موش و خرگوش و شتر مرغ و جوجه تیغی به وسیله برخورد با ترشحات خون بیمار مبتلا و حتی تنفس در اتاق فرد مبتلا سبب انتقال بیماری میشود.
انتهای پیام/ ب