به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، باقلوا، شیرینی پرطرفدار و در عین حال گرانی است. امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک نوع باقلوا را در منزل به شما آموزش دهید. امیدواریم شما نیز آن را تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم: عسل: یک پیمانه
کرهی آب شده: یک پیمانه
شکلات آب شده: یک و نیم پیمانه
خمیر یوفکا: به میزان لازم
فندوق، پسته و گردوی پودر یا خرد شده: به میزان لازم
طرز تهیه: ورقههای خمیر یوفکا را روی میز کار، پهن کرده و کمی با آب مرطوب میکنیم سپس در ابعاد تقریبی 13*9 آنها را برش میزنیم.
آنها را یکی یکی در سینی فر که از قبل چرب کردهایم قرار میدهیم. روی سطح ورقهی هر خمیر، کره مالیده و 5 عدد خمیر دیگر که در همین ابعاد برش دادهایم، به همین ترتیب روی آن قرار میدهیم.
روی سطح پنجم، مقداری شکلات آب شده میمالیم سپس مخلوط آجیل را روی آن میپاشیم و در آخر، عسل را روی مواد میریزیم.
6 ورقه دیگر از خمیر یوفکا به همین ابعاد را به ترتیب روی عسل قرار میدهیم. توجه داشته باشید قبل از قرار دادن هر طبقه، روی آن را کره بمالید.
روی سطح باقلوای شکلاتی را کمی از آجیل خرد شده میریزیم.
هر کدام از باقلواهای آماده شده را از قطر، به دو بخش تقسیم میکنیم تا به شکل مثلث دربیایند.
سینی را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
سینی را از فر خارج میکنیم. روی سطح باقلواها را عسل میریزیم و دو ساعت آن را کنار قرار میدهیم. وقتی عسل به خورد باقلوا رفت، مقداری شکلات آب کرده روی باقلواها ریخته و در ظرف مخصوص شیرینی قرار میدهیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/