به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور رضایی متخصص تغذیه با اشاره به مصرف شام و ضرروت آن در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: توصیه ما این است که سعی کنیم با صرف یک افطاری سبک حتماً به استقبال شام برویم و مصرف یک شام سبک از شام نخوردن بسیار مؤثرتر است.
وی ادامه داد: عزیزانی که شام نمیخورند سحری مفیدی هم نمیخورند و معمولاً افرادی که شام نمیخورند یا افطاری را بسیار سنگین میخورند یا ممکن است سحری بسیار سنگینی مصرف کنند.
این متخصص تغذیه در رادیو سلامت بیان کرد: یک شام سبک باعث میشود روزه داران، خواب بهتری داشته باشند و بیدار شدنشان در وعده سحر مناسبتر باشد و میل به غذا را تحریک کند.
رضایی یادآور شد: وعده شام حتی برای کسانی که رژیم غذایی دارند و میخواهند کاهش وزن داشته باشند به هیچ وجه نباید حذف شود، زیرا مصرف نکردن شام موجب بدخوری در وعدههای افطاری و سحری میشود.
انتهای پیام/