به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مرتضی رحمانی امروز در کارگروه سلامت در خصوص کنترل تب کریمه کنگو در اصفهان اظهار کرد: اولین کاری که برای مقابله با شیوع این بیماری انجام دادیم، تهیه سم بود که برای مبارزه با ناقل این بیماری یعنی کنه صورت گرفت.
وی افزود: با همکاری بهیارها و تعاونی دامداران 370 لیتر سم در اختیار بخشهای مختلف قرار گرفته است و بیش از 325 هزار مترمربع اماکن دامی سمپاشی شده که بعد از ماه مبارک رمضان این میزان افزایش خواهد یافت.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان با اشاره به سمپاشی 13 هزار و 800 رأس دام در مناطق تحت پوشش تصریح کرد: جلسات نظارتی متعدد، سمپاشی ادواری و هفتگی در محیط کشتارگاهها، ضدعفونی کردن دامداریها و تأمین تجهیزات ایمنی از جمله اقداماتی است که برای کنترل بیماری تب کریمه کنگو صورت گرفته است.
رحمانی با اشاره به اینکه کشتارگاههای اصفهان ملزم شدهاند تا در محیط خود اتاق پیش سرد احداث کنند، اضافه کرد: با همکاری جهاد کشاورزی کلاسهای توجیهی و ترویجی آموزشی هم در مناطق مختلف برگزار شده است.
وی با بیان اینکه نظارت در سطح عرضه تشدید شده و بازرسیهای مرتب از کشتارگاهها صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر 3 مورد مشکوک در رهنان، زینبیه و ورسو گزارش شده بود که تنها یک مورد با دام مرتبط بود و آزمایش تب کریمه کنگو آن هم منفی شد.
انتهای پیام/م