مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران از به‌کارگیری 550 کارشناس برای آشنایی بیشتر کشاورزان مازندرانی برای کشت مکانیزه برنج خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مجید بهادری با بیان اینکه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در این روستا از سال ۸۴ آغاز شد، گفت: از ۴۰۰ هکتار اراضی شالیزاری در این روستا ۳۹۸ هکتار معادل ۹۹.۵ هکتار آن به صورت مکانیزه کشت می‌شود.

مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران مبارزه بیولوژیک، ترویج کود بیولوژیک و مدیریت آبیاری را از اقدامات انجام شده در این منطقه عنوان کرد و با بیان اینکه این منطقه در زراعت برنج از میانگین عملکرد استان بالاتر است، افزود: منطقه فرح‌آباد در بخش زراعت گندم و کلزا هم از عملکرد سالانه کلزا بالاتر است به گونه‌ای که می‌توان از مزارع این منطقه به عنوان مزرعه الگویی برای مازندران در نظر گرفت.

وی گفت: ۵۵۰ کارشناس در سطح ۷۰ مرکز دهستان به‌کارگیری شدند که با وجود این کارشناسان این توانمندی وجود دارد برای هر کارشناس دو مزرعه الگویی در نظر گرفته شود.

وی افزود: در یک برنامه سه تا پنج ساله اراضی خشکه زاری به زیرکشت برود و اراضی شالیزاری را به کشت دوم و پرورش رتون اختصاص دهند و ایجاد اشتغال برای منطقه صورت گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه مازندران گفت: امکانات دولتی برای فعالیت‌های اقتصادی در بخش های مختلف کشاورزی صنعتی و گردشگری توزیع عادلانه اعتبارات را می طلبد.

نوربخش افزود: در کشاورزی مهم‌ترین مولفه‌های دولت برای تولید و اشتغال در بخش مکانیزاسیون، تجهیز و نوسازی، ترویج و تامین منابع آب است.

وی با بیان اینکه درست عمل کردن دغدغه ما است گفت: هدف از این بازدید بر این بوده آیا نگاه به ترویج در بخش کشاورزی در راستای افزایش تولید است یا خیر.

وی افزود: با توجه به منابع محدودی که به بخش ترویج اختصاص می یابد باید به کشاورزان کمک شود تا راندمان تولید افزایش یابد.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.