به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید ترکزاده امروز در کارگروه سلامت اظهار کرد: بیماری سالک در اصفهان شیوع بالایی دارد و از آن جا که با زندگی مردم در ارتباط است باید کنترل شود.
وی با اشاره به اینکه 70 کانون خطر این بیماری را در مرکز بهداشت شماره یک شناسایی کردهایم، افزود: شرایط انتخاب کانونهای آلوده جهت اجرای برنامه کنترل مخزن و طعمهگذاری شامل بروز بیماری 5 در هزار، جمعیت بالای 500 هزار نفری آن منطقه و نظر کمیته فنی است تا اجازه جونده کشی صادر شود.
رئیس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان تصریح کرد: در سال 95 تعداد 792 مورد بیماری سالک در اصفهان ثبت شده که عمدهترین کانون آن مربوط به پایگاه هشتم شکاری بوده است.
ترکزاده اضافه کرد: سال گذشته برای مقابله با سالک 400 میلیون تومان هزینه شده که 214 میلیون آن تأمین اعتبار نشده است و مرکز از درآمدهای خود هزینه را پرداخت کرده است.
وی یادآور شد: پیشبینی میکنیم امسال هم برای مقابله با سالک 170 میلیون تومان اعتبار نیاز داشته باشیم که مرحله اول آن انجام شده ولی 3 مرحله دیگر در همچنان باقی مانده است.
رئیس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان خاطرنشان کرد: ورزنه، روستای فارفان، روستای جندان و پایگاه هشتم شکاری به مساحت 3 هزار هکتار و تردد 30 هزار نفری در آن در دستور کار پیشگیری و مقابله با سالک هستند، این کار در پایگاه هشتم شکاری به جهت حساسیت بیشتر تا شعاع هزار متری صورت خواهد گرفت.
ترکزاده ادامه داد: برای تأمین نیرو جهت طعمهگذاری و جوندهکشی ناقل بیماری سالک، با بسیج سازندگی تفاهمنامهای امضا شده است و بازدیدهای میدانی مختلفی هم از روند اقدامات صورت میگیرد.
وی در پایان اذعان کرد: برای پیشگیری از شیوع بیماری سالک باید از تخلیه نخالهها و پسابهای ساختمانی جلوگیری شود.
انتهای پیام/م