کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور قصابان و عرضه کنندگان گوشت قرمز در شهرستان بوئین زهرا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛  رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز و انتقال برخی بیماری های دامی ، به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه -کنگو ، این کارگاه آموزشی برای قصابان، سلاخان و کارگران کشتارگاه برگزار شد .

مهدی مهرزاده افزود : در این کارگاه آموزشی در مورد خطرات کشتار غیر مجاز و راههای انتقال این بیماری به انسان از طریق کنه و دام آلوده ، مراحل انتقال و چگونگی پیشگیری از بیماری مطالبی بیان شد.

وی در ادامه گفت : کشتار به صورت غیرمجاز و خارج از چرخه کشتارگاه یکی از مخاطرات جدی انتقال ویروس عامل بیماری به انسان به ویژه قصابان و دیگر گروههای حساس است که باید مجهز به وسایل حفاظت شخصی از قبیل کلاه، دستکش، چکمه، عینک و روپوش یا لباس کار مخصوص باشند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار