رییس شبکه دامپزشکی قوچان از تولید سالانه بیش از ۶۰ هزار تن شیرخبر داد که ۹۵ درصد آن در کارخانه‌های این شهرستان فرآوری می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد ، علیرضا قدرتی گفت:: فرآوری شیر به شکل‌های مختلف صورت می‌گیرد برای مثال ممکن است شیر مستقیما به صورت خام مصرف گردد و یا به منظور از بین بردن میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و افزایش مدت زمان نگهداری حرارت داده شده، منجمد و یا تغلیظ شود، مقادیر پروتئین و چربی آن تغییر یابد.

وی افزود: انجام برخی عملیات فرآوری خاص در جهت تأمین نیاز‌های مصرف‌کننده و همچنین وضعیت خاص بازار و در کارخانجات تولید فرآورده‌های لبنی به منظور تولید شیر پاستوریزه، ماست، کره و.. صورت می‌گیرد.


گفتنی است شهرستان قوچان دارای ۵ کارخانه تولید محصولات لبنی است.

انتهای پیام//ح. خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.