به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا قدرتی گفت:: فرآوری شیر به شکلهای مختلف صورت میگیرد برای مثال ممکن است شیر مستقیما به صورت خام مصرف گردد و یا به منظور از بین بردن میکروارگانیسمهای بیماریزا و افزایش مدت زمان نگهداری حرارت داده شده، منجمد و یا تغلیظ شود، مقادیر پروتئین و چربی آن تغییر یابد.
وی افزود: انجام برخی عملیات فرآوری خاص در جهت تأمین نیازهای مصرفکننده و همچنین وضعیت خاص بازار و در کارخانجات تولید فرآوردههای لبنی به منظور تولید شیر پاستوریزه، ماست، کره و.. صورت میگیرد.
گفتنی است شهرستان قوچان دارای ۵ کارخانه تولید محصولات لبنی است.
انتهای پیام//ح. خ