به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛امیر کرمی در نشست خبری امروز (31 خرداد) با بیان اینکه حوزه بهداشت محیط وظیفه نظارت و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان را برعهده دارد، گفت: در سطح استان 200 بازرس بهداشت محیط کار نظارت بر این اماکن را برعهده دارند و در مناسبتهای خاص از جمله ماه مبارک رمضان این نظارتها تشدید میشود.
وی با اشاره به وجود 27 هزار مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، مراکز بین راهی و اماکن عمومی در استان، گفت: بازرسین ما در تمام طول سال نظارت ویژهای بر تمامی این اماکن دارند.
کرمی به تشدید نظارتها در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: بیش از 12 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با اولویت قنادیها در ماه مبارک رمضان امسال توسط کارشناسان بهداشت محیط استان صورت گرفته است.
وی افزود: در مجموع این بازرسیها بیش از 100 مورد اخطار صادر شده که تعدادی بحرانی و برخی غیربحرانی است.
کرمی اظهار کرد: همچنین 39 واحد متخلف که عمدتا کارگاههای قنادی بودند پلمب و صاحبان آنها به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیر گروه بهداشت محیط استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در مجموع این بازرسیها 3014 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط شده است.
وی از انجام 672 مورد نمونهبرداری میکروبی ار منابع و شبکه توزیع آب شهری و روستایی استان نیز خبر داد.
موردی از وجود پنبه و پشم در "حلیم" نداشته ایم
کرمی با اشاره به دریافت تخلفات بهداشتی و گزارشات مردمی در سامانه 190، گفت: در ماه مبارک رمضان عمده شکایات مربوط به حوزه زولبيا و بامیه و حلیم و آش بوده است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به ثبت 66 مورد تخلف در این سامانه در ماه مبارک رمضان، گفت: یک مورد شکایت در خصوص وجود پنبه در حلیم داشتیم که تایید نشد و عملا استفاده از پنبه در حلیم شدنی نیست.
کرمی تصریح کرد: با توجه به اخبار منتشر شده در زمینه استفاده از پنبه و پشم در حلیم در رسانهها، با حساسیت ویژه ای این موضوع پیگیری و حتی جلسه اضطراری با اتحادیه کبابیها برگزار شد و با آزمایشات عملی که در حضور ما انجام دادند مشخص شد که استفاده از پنبه در حلیم نشدنی است و گوشت است که برخی مواقع که خوب هم زده شود شبیه پنبه به نظر میرسد.
انتهای پیام/پ