به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر ملکی متخصص بیماریهای عفونی گفت: این ویروس به سیستمهای عروقی و کبد حمله میکند و موجب زردی و خونریزیهای وسیع در پوست ، مخاطات و اعضای داخلی بدن شده و سبب مرگ میشود.
وی افرود: فصول بهار و تابستان به علت تکثیر کنهها این بیماری شایع می شود.
این متخصص بیماریهای عفونی، گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با ترشحات دام یا انسان آلوده، خوردن جگر خام یا نیم پز و تنفس در محیط آلوده را از جمله راههای انتقال این ویروس نام برد.
دکتر ملکی با بیان اینکه همه افراد در معرض این بیماری هستند؛ اما عدهای مثل قصابان، دامپزشکان و کادر درمانی بیمارستان ها در معرض خطر بیشتری قرار دارند، افزود: تشخیص سریع بیماری ، پوشش محافظتی با دستکش و چکمه و کلاه و عینک و ماسک امکان آلوده شدن فرد به این ویروس را کاهش می دهد.
انتهای پیام/ع