معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: توجه ویژه به صنعت فرش و گلیم از مهمترین اولویت‌های کاری مدیران استان در سالجاری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛رضا رحیمی در جلسه کارگروه فرش و گلیم استان که با حضور اعضا در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: مدیران باید در عرصه‌های مختلف جهت اشتغالزایی و رفع مشکل بیکاری تلاش کنند.

وی بیان داشت: با تعارف کردن و انجام شدن کار‌ها طبق روال معمول هیچ مشکلی حل نمی‌شود بلکه با همت تلاش و جدیت است که اشتغال و کارآفرینی در استان ایجاد می‌شود.

رحیمی از اولویت‌های مهم در برنامه‌های امسال را توجه ویژه به صنعت فرش و گلیم بافی در استان عنوان کرد و گفت: از اولویت‌های مهم مدیریت استان در سالجاری توسعه صنایع کوچک به ویژه صنعت فرش و گلیم بافی است و مدیران باید توسعه این بخش را از برنامه‌های مهم کاری خود در سالجاری بدانند.

رئیس کارگروه فرش و گلیم استان از تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه اقتصادی استان از سوی دکتر رازانی استاندار کرمانشاه خبر داد و گفت: استاندار محترم برای توسعه حوزه اقتصادی استان در سالجاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته اند لذا ما وظیفه داریم که برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی استان نهایت اهتمام و تلاش خود را بکار گیریم و از این ظرفیت مناسب استفاده جهت اشتغالزایی و توسعه کارآرفرینی استفاده کنیم.

وی همچنین با اشاره به تخصیص ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل سفر مقام معظم رهبری به استان در سال گذشته گفت: ۱۰ میلیارد تومان از این تسهیلات را به صنعت فرش در استان اختصاص دادیم و امسال هم کمک فنی و اعتباری خوبی به استان تخصیص می‌یابد که همه باید بیش از پیش برای توسعه اقتصادی استان فعال باشند و توجه ویژه‌ای به توسعه صنعت فرش و گلیم با توجه به قدمت آن در کرمانشاه داشته باشند.

رحیمی در ادامه با اشاره به در نظر گرفتن تسهیلاتی حدود یک میلیارد و نیم دلار از محل صندوق ذخیره ملی خاص مناطق روستایی در کشور توسط مجلس شورای اسلامی گفت: این تسهیلات خاص مناطق روستایی خواهد بود که به صورت کم بهره است لذا مدیران ذیربط موظف هستند برای گرفتن سهم مناسب استان از این تسهیلات به منظور توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و همچنین توسعه صنعت فرش بافی در روستا‌ها تلاش و جدیتی مضاعف داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در ادامه توجه به بازار خارجی و داخلی صنعت فرش استان را مورد تاکید قرار داد گفت: فرش تن‌ها تولید آن نیست بلکه توجه به فروش و در نظر گرفتن بازارهای خارجی و داخلی و تنوع و سلیقه در تولید این صنعت بسیار مهم و الزامی است.

رحیمی از اعتبارات در نظر گرفته برای توسعه صنایع کوچک به ویژه صنعت فرش و گلیم در استان به عنوان تکمیل کننده زنجیره این صنعت یاد کرد و بیان داشت: همه امکانات و شرایط لازم برای توسعه این بخش در استان فراهم است لذا باید ضمن تدوین برنامه‌های جدید نگاهی هم به تجارب گذشته در صنعت فرش و گلیم داشته باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه امسال سال خوبی از لحاظ تامین منابع مالی برای تولید است، اظهار داشت: علاوه بر اعتبارات در نظر گرفته برای تولید، خوشبختانه دولت برنامه‌های خوبی در راستای بیمه کردن فرش بافان در سالجاری پیش بینی کرده که این می‌تواند یک خبر خوب برای تولید و رونق بیشتر صنعت فرش و گلیم در استان باشد.

وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه همه مسئول اشتغال جوانان هستیم و نسبت به مردم تکلیف داریم از مدیران بانک‌ها خواست در تخصیص تسهیلات در نظر گرفته به تولید کنندگان فرش و گلیم در استان اهتمام و جدیت بیشتری داشته باشند.

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.