مسئول جهاد کشاورزی بخش چاروسا با اشاره به آغاز برداشت پیاز از 30 هکتار از مزارع این بخش گفت: بر اساس پیش بینی ها 900 تن پیاز مرغوب و ارگانیک برداشت می شود.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ محمد قلی زارعیان گفت: بر اساس پیش بینی های کارشناسان از هر هکتار بین 25 تا 30 تن برداشت می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات این بخش نبود سردخانه برای نگهداری پیازهای تولید شده است.

زارعیان تصریح کرد: با توجه به کیفیت این محصول نیاز است جهاد کشاورزی نسبت به خرید تضمینی پیاز از کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهد .

وی افزود: با توجه به نبود سردخانه و نبود بازار خرید مناسب، به طور معمول سود حاصل از کشاورزی پیاز به جیب دلالان می‌رود.

کاشت پیاز در مزارع چاروسا از آذر ماه هر سال آغاز می شود و برداشت آن نیز تیرماه است.

زارعیان با اشاره به آغاز کشت برنج در این بخش اظهار کرد: 150 هکتار زیر کشت برنج خواهد رفت.

وی ارقام کشت شده را شامل گرده و چمپای محلی اعلام کرد.

زارعیان افزود: پیش بینی می‌شود در هر هکتار 3/5 تا چهار تن برنج برداشت شود.

بخش چاروسا به مرکزیت شهر قلعه رئیسی با جمعیتی بالغ بر 21 هزار نفر در 65 کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.

 

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.