به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقيقات نشان می دهد بسياری از دهان شويهها يعنی تقريبا 26 درصد از آنها حاوی الكل هستند كه برای نفوذ به داخل پلاكهای دندانی و از بين بردن آنها به دهانشويهها اضافه شده است اما الكل می تواند باعث خشك دهان و در نهايت آن را بدبو كند.
دهانشويههای حاوی الكل همچنين ممكن است خطر ابتلا به سرطانهای دهان را افزايش دهد همچنین بعضی از تركيبات موجود در خمير دندان نيز ممكن است با فلورايد به كار رفته در دهانشويهها واكنش نشان داده و آن را بی اثر كنند.
تحقيقات نشان داده برخی دهانشويهها حتی می توانند باعث لك شدن دندانها شوند و اين موضوع بهدليل وجود يك تركيب شيميایی خاص در دهانشويهها است كه برای كاهش تعداد باكتری ها و حذف پلاكها از روی دندان به كار می رود.
مصرف دهان شویه های خانگی نه تنها عوارض کمتری دارد بلکه می توانید با طعم دلخواه خود آن را تهیه کنید و روزانه برای محکم سازی دندان ها استفاده کنید.
2قاشق چای خوری پودر کربنات کلسیم
10 قطره استویا مایع
10 قطره مواد معدنی رقیق مواد معدنی مایع
10 قطره روغن اسانس نعناع
5 قطره اسانس لیمو
5 قطره روغن اسانس نعناع
2 فنجان آب تصفیه شده
در یک ظرف شیشه ای بزرگ، پودر کلسیم و استویا را هم بزنید.
مواد معدنی مایع و روغنهای ضروری را اضافه کنید.
آب را به این مواد اضافه کنید.
این مواد را به مدت 30 الی 60 ثانیه هم بزنید و سپس درون ظرف سر بسته ای قرار دهید .
این مواد را درون ظرف به مدت 2هفته نگهداری کنید و بعد از این بازه زمانی در طول روز مورد استفاده قرار دهید.
آب 2 عدد لیمو تازه
نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک قاشق مرباخوری جوششیرین
نصف قاشق مرباخوری عسل
یک فنجان آب گرم برای ذوب کردن عسل
یک فنجان آب گرم ، نیم قاشق مرباخوری عسل ، یک قاشق مرباخوری جوش شیرین ، نیم قاشق غذاخوری پودر دارچین و آب 2 لیمو را با هم ترکیب کنید.
این مواد را را در شیشه ای در بسته بریزید و حسابی با هم مخلوط کنید.
در نهایت هربار حدود یک تا 2قاشق غذاخوری از آن را غرغره کنید (بیشتر از 2قاشق استفاده نکنید چون اسید موجود در لیمو ترش به مینای دندان آسیب می رساند).
منبع: livingthenourishedlife
انتهای پیام/
چه برسه توی خونه