به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر ولایتی رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از مهمترین بخشهای کارآمد دانشگاهی، واحدهای مستقر در مناطق محروم است، اظهار کرد: تعطیل کردن واحد دانشگاهی در این مناطق مردم را مایوس میکند.
وی گفت: اگر واحد دانشگاهی در منطقهای دور، ضررده باشد باید این ضرردهی از محل دیگری جبران شود و به همین علت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به ۱۰ منطقه تقسیم خواهد شد تا مثل سنوات گذشته هر منطقه خودکفا باشد و واحدهای ضررده و سودده در هر منطقه با هم همپوشانی داشته باشند.
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی تغییرات در ترکیب رشتههای دانشگاهی در دانشگاه آزاد را نیز ضروری دانست و افزود: رشتههای کاردانی ما به سوی علوم کاربردی و علوم تجربی سوق خواهد یافت تا بتوانیم متناسب با نیاز کشور تکنسینهای خوب تربیت کنیم.
وی تصریح کرد: اگر مدارس سما و قسمتهای کاردانی را به سمتی جهت بدهیم که گروهی تکنسین و فوق دیپلم کارآمد تربیت شوند برای کشور کارآمدی خوب خواهند داشت.
ولایتی گفت: راه اندازی مقطع متوسطه (دبیرستان) و جذب و تربیت استعدادها و آماده کردن آنها برای ورود به دانشگاه از دیگر برنامههای نوین دانشگاه است و با این اقدام زنجیره کامل تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت.
وی توجه به توسعه امور پژوهشی و جذب نخبگان را نیز از دیگر اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی بیان و تاکید کرد: آقای موسی خانی به عنوان معاون جدید پژوهشی دانشگاه ماموریت دارد تا در مدت یک ماه برنامه جامعی را در خصوص جذب و حمایت از نخبگان ارائه کند تا دانشگاه در آن مسیر حرکت کند.
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی ساماندهی برنامههای فرهنگی را از دیگر اولویتهای دانشگاه آزاد دانست و یادآور شد: برای پیشبرد امور فرهنگی از آقای کلانتری که دارای سوابق خوب در حوزه و دانشگاه است دعوت به همکاری کردیم.
انتهای پیام/
انصاف نیست کسی که چندسال پیش از واحد تهران و واحد قزوین و مشهد و تبریز و نجف آباد فارغ التحصیل شده با کسی که الان با این شرایط ورود آسان از دانشگاههای سطح پایین مدرک میگیرد یکسان باشند!