محمد شریفیمقدم قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: قانون خدمات پرستاری ۱۰ سال قبل به تصویب رسیده که این کار در راستای مشخص شدن ضرورت تعرفهگذاری خدمات پرستاری از دهه ۸۰ در بیمارستانها انجام شده است.
وی بیان کرد: تمام گروههایی که در مراکز درمانی خدمات پزشکی ارائه میدهند هر یک دارای تعرفههایی بوده، اما متأسفانه پرستاران تا به امروز هیچگونه تعرفهای ندارند.
شریفیمقدم ادامه داد: پرستاران بیشترین خدمت را در بیمارستانها به بیماران ارائه میدهند، اما هیچ تعرفهای برای آنها در نظر گرفته نشده و از بین هفت هزار خدمت در بیمارستانها در حوزه نظام سلامت، برای آنها هیچگونه تعرفهای در نظر گرفته نشده است.
وی عنوان کرد: از لحاظ جمعیتی و خدماترسانی پرستاری بیشترین کارها را در بیمارستان انجام میدهد و همه آنها به نحوی در اقصی نقاط کشور مشغول به فعالیت هستند، اما تنها گروهی که دارای تعرفه خدمات نبوده همین افراد هستند که علت این کار پزشکسالاری در فضای موجود است.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تعرفهگذاری خدمات پرستاری در بیمارستانها باعث کاهش هزینهها و افزایش کیفیت بسیاری از خدمات پرستاران و بر خلاف تصور برخی از افراد باعث بهرهوری نیروی انسانی میشود.
وی افزود: تعرفهگذاری خدمات پرستاری در بیمارستان به نفع نظام سلامت و مردم است و باعث می شود پرستاران احساس هویت کنند.
شریفیمقدم با بیان اینکه این طرح در سال ۸۶ با رأی قاطع نمایندگان مردم به تصویب رسیده، تصریح کرد: وزارت بهداشت وقت با بحث قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری مخالف بود که همین مسئله باعث بروز مشکلاتی در اجرای این طرح شده است.
وی ادامه داد: تمام مسائل و ایرادات مربوط به تعرفهگذاری خدمات پرستاری رفع شده و انتظار این بوده که وزارت بهداشت تعرفههای خدمات پرستاری را به دبیرخانه شورای عالی بیمه بدهد.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور یادآور شد: با دستور معاون اول رییس جمهوری بحث تعرفهگذاری از وزارت بهداشت به دبیرخانه شورای عالی بیمه منتقل شده، اما متأسفانه در حدود ۱۰ ماه است که این طرح در این شورا باقی مانده و هیچ فعالیتی برای اجرای آن انجام نشده است.
انتهای پیام/