داور بخش دانشجویی جشنواره فیلم سلامت معتقد است که این جشنواره با توجه به موضوعی که دارد، از مهمترین جشنواره‌های کشور است.

فرهاد توحیدیبه گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره فیلم سلامت؛ فرهاد توحیدی درباره جشنواره فیلم سلامت گفت: سلامت از جمله موضوعاتی است که به طور طبیعی جزو سوژه های فیلم های داستانی، سینمایی، ویدئویی و سریال های تلویزیونی است و در بسیاری از فیلم ها بیماری، درمان و انواع و اقسام بیماری های روان تنی مطرح می شود که این موضوعات گاهی بدون تحقیق و گاهی هم با تحقیق کامل مورد بررسی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه جشنواره سلامت یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور است، افزود: هر سال مبلغ عظیمی از بودجه کشور در حوزه سلامت هزینه می شود. بسیاری از بیماری ها منشأ زیست شناختی و روان تنی دارند که این روزها شایع شده اند که اگر مردم اطلاعات درستی از این بیماری ها داشته باشند، با پیشگیری و اجتناب می توانند از این نوع بیماری ها مبرا شوند و هزینه های حوزه سلامت را کاهش دهند.

داور بخش دانشجویی جشنواره فیلم سلامت همچنین گفت: سینما با برگزاری این جشنواره می تواند به حوزه سلامت خدمت کند و با جلب توجه در این زمینه و طرح موضوع، سینماگران را متوجه ظرایف و جزئیات این حوزه کند و پیام های لازم را به آنها بدهد.

توحیدی با بیان اینکه فیلم ها با موضوع سلامت باید با تحقیق ساخته شود، توضیح داد: سال گذشته در این جشنواره فیلم هایی دیدم که آنها را دانشجویان پزشکی ساخته بودند و چون نسبت به موضوع آشنایی دقیق داشتند، طبعا فیلم ها صاحب پژوهش بودند و سازندگان آن از موضوع اطلاعات کافی داشتند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حوزه سلامت سرمایه گذاری بزرگی شده و طرح بیمه سلامت در دولت یازدهم اجرایی شد و افرادی که بیمه نبودند را تحت پوشش خود برد. یکی از مشکلاتی که ما امروز با آن روبرو هستیم، بیماری هایی هستند که خیلی محسوس دیده نمی شوند. مثل بیماری های قلبی و عروقی ، بیماری قند و بیماری های روان تنی که امروز در کشور ما بسیار شایع شده و مردم از آن رنج می برند.

توحیدی با بیان اینکه اکثر مردم کشور به بیماری های روان تنی مبتلا هستند، افزود: بیماری مانند افسردگی تنها اگر به موارد حاد برسد قابل مشاهده است و این درحالی است که بسیاری از مردم از افسردگی رنج می برند؛ اما به صورت جدی خبر ندارند که به آن مبتلا شده‌اند.

وی ادامه داد: به نظرم بهتر است جشنواره فیلم سلامت بر این موضوعات تمرکز جدی داشته باشد و برای درمان و پیشگیری از آن پیشنهادهایی بدهد.

توحیدی با بیان اینکه جشنواره های موضوعی باید برای خود تولیداتی داشته باشند، گفت: بسیاری از جشنواره ها طرح های تشویقی دارند و به برندگان خود جایزه هایی می‌دهند. به عنوان مثال، بخشی از هزینه فیلم بعدی فیلمسازان را تامین می کنند که موضوع آن می تواند نزدیک به جشنواره فیلم سلامت باشد.

دومین جشنواره سلامت اول تا پنجم شهریور امسال برگزار می شود.

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار