وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: 45 درصد زنان سالمند کشور بدون همسر هستند و 97 هزار نفر بیوه ساختاری داریم.

45 درصد زنان سالمند کشور بدون همسر هستندبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ علی ربیعی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی در همایش بین المللی «سالمندی جمعیت و پیامدهای مرتبط با سیاستگذاری» در تبریز با بیان اینکه در این همایش از هشت کشور جهان برای تبادل دانش سالمندی حضور دارند، گفت: در قرن بیست و یکم با بحث تحولات جمعیتی و سالمندی جمعیت و الزام به تغییرات بنیادین مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم کشورهای جهان پدیده افزایش جمعیت سالمندی است، افزود: باید زیرساخت‌های لازم را برای مقابله با پیری جمعیت در کشور فراهم کنیم زیرا افزایش جمعیت زنان سالمند در کشور نسبت به مردان سالمند پیش بینی می‌شود و در سال 2050 یک میلیارد زن سالمند در جهان وجود خواهد داشت. 

ربیعی افزود:45 درصد زنان سالمند کشور بدون همسر هستند و 97 هزار نفر بیوه ساختاری داریم.

وزیر تعاون، رفاه و کار اجتماعی با بیان اینکه نمی‌توان برای مقابله با پیری جمعیت نسخه واحدی پیچید، گفت: باید به ارائه خدمات به زنان سالمند توجه ویژه‌ای شود.

تغییر ساختارهای اقتصادی متناسب با افزایش جمعیت سالمندی

وزیر کار  تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت توجه به کرامت سالمندان، اعلام کرد: باید ساختارهای اقتصادی را متناسب با افزایش جمعیت سالمندی تغییر دهیم.

ربیعی با بیان این که طبق آمار، بیش از هفت میلیون جمعیت کشور را زنان سالمند تشکیل می‌دهند ،گفت:یکی از مفاد قانون برنامه ششم مجلس شورای اسلامی، دولت را مکلف به اجرای طرح‌های حمایت از سالمندان و غنی سازی دوران سالمندی می‌کند.

وی افزود: در قالب برنامه‌های تحت حمایت افراد بالای 60 سال، بیش از دو میلیون نفر در نهادهای حمایتی تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

ربیعی با اشاره به این که سن بازنشستگی در کشور پایین آمده است، تاکید کرد: باید با انجام برنامه‌ریزی های دقیق، خدمات رفاهی برای سالمندان کشور فراهم کنیم.

وی افزود:در دولت یازدهم توانسته ایم، نمره موفقی در حوزه درمان سالمندان اخذ کنیم، به طوری که در حال حاضر در کشور  تمامی سالمندان از دفترچه بیمه درمانی برخوردار هستند.

ربیعی تصریح کرد: مقرر شده غربالگری آلزایمر را در چندین استان کشور اجرایی کنیم.همچنین بهداشت سالمندی را تحت پوشش بیمه قرار داده ایم، رفع بی سوادی سالمندان را هدف گذاری کرده‌ایم و  بحث سلامت روانی، روحی و جسمی سالمندان را نیز در سیاست گذاری ها گنجانده‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قبل از دولت یازدهم یکی از مشکلات حوزه سالمندی، کمبود اعتبارات بود؛ به طوری که هر مستمری بگیر کمتر از 600 هزار تومان مستمری می‌گرفت، اما درحال حاضر  مستمری سالمندان نسبت به تورم، افزایش یافته و حداقل به یک میلیون و 150 هزار تومان رسیده است.

 

متوسط عمر جمعیت در ایران بالای 70 سال است

 انتهای پیام/ش

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.