به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛عیسی حاجیعلیانی رئیس اتحادیه میوه و ترهبار کرمانشاه به بیکیفیت بودن طعم برخی ارقام میوههای موجود در بازار اشاره کرد و گفت: اغلب شهروندان متوجه این وضعیت هستند و در خرید میوه و ترهبار اغلب با این معضل مواجه می شوند.
وی افزود: زمینی که محصول در آن کشت میشود در کیفیت تاثیرگذار است و برخی میوهها همچون هندوانه اگر در زمین شورهزار کشت شوند، خوش طعم و باکیفیت خواهند شد.
حاجی علیانی با اشاره به اینکه در بین اقلام بیکیفیت در بازار در حال حاضر مباحثی در مورد گوجهفرنگی مطرح شده است، گفت:براساس شنیده ها، برخی از گوجهفرنگیهای وارده به بازار با وجود رنگ و ظاهری مناسب دارای طعم بیکیفیت است و لکههای سفید در داخل دارد.
وی با بیان اینکه شیوههای مدرن کشاورزی موجب افزایش میزان بازدهی و بالا رفتن کیفیت محصولات تولیدی میشود، عنوان کرد: کشاورزان برای اینکه محصولات باکیفیت تولید کنند، میتوانند به کشت مدرن محصولات توجه کنند.
انتهای پیام/ز
تولید گوجه های بی کیفیت