به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛سید جلال مدرسی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت:این مقدار گوشت را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 3 هزار و 340 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند.
وی ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 38 میلیارد ریال اعلام کرد.
سید جلال مدرسی افزود:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به استان های همجوار ارسال می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت:در مدت مشابه سال گذشته 105 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد.
وی افزود:در خراسان جنوبی 12 واحد شترمرغ پرواری، یک واحد مولد و 4 واحد شترمرغ مادر با ظرفیت 5 هزار و 480 قطعه و 58 میلیارد و 200 میلیون ریال در آمد عاید پرورش دهندگان کرد.
سید جلال مدرسی اظهار کرد:گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.
انتهای پیام/غ