سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: باید به جایگاه زنان در مشاغل خانگی توجه کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سیده فرانک موسوی، سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان افزود: نقش زن در اجتماع و خانواده تأثیر زیادی دارد و اگر ما به نقش زنان و جایگاه آنان در مشاغل خانگی توجه کنیم، می‌توانیم اقتصادی پایدار را در جامعه به وجود بیاوریم.


سیده فرانک موسوی اظهار کرد: با توجه به اهمیت مشاغل خانگی برای استان ما باید این موضوع و توسعه آن را جدی پیگیری کنیم. یکی از موضوعاتی که در مشاغل خانگی اهمیت دارد، بحث توانمندسازی است. از جمله این توانمندسازی‌ها می‌توان به توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بانوان اشاره کرد.


وی با اشاره به نقش بانوان در توسعه بیان داشت: در کشورهای که به زنان، طرز فکر و توانمندهای آنان اهمیت داده شود، قطعاً این کشورها از نظر توسعه‌یافتگی و اشتغالزایی پیشرفت بالایی می‌کنند.


موسوی با بیان این‌که کشور ما باید تلاش کند شاخص‌های توسعه پایدار خود را تقویت کند، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بانوان جایگاه خوبی پیدا کردند و توانمندی‌های خود را به خوبی به منصه ظهور گذاشتند و با اطمینان می‌گوییم که در استان خوزستان زنان توانمند زیادی داریم که باید بستر کار آن‌ها فراهم شود؛ ما در زمینه توانمندسازی بانوان در ابعاد مختلف و فراهم کردن شرایطی مناسب برای کار آن ها در خانه، اقدامات مختلفی را انجام می‌دهیم.


وی گفت: وظیفه بخش دولتی ایجاد زیرساخت‌ها است و هر کدام از بخش‌ها وظایف خاص خود را دارند. وظیفه ما نیز ایجاد زیرساخت‌ها است که در واقع در استان ما زیرساخت‌های ویژه بانوان باید پایدارتر از این باشد و به شأن و منزلت بانوان در استان اهمیت بیشتری بدهند.


سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به تلاش‌های دائمی و مکرر خود در خصوص مشاغل خانگی بیان کرد: ما در حال تلاش برای رسیدن به جایگاهی بالاتر برای بانوان هستیم زیرا زنان ما لیاقت رسیدن به بالاترین جایگاه را دارند. بحث توسعه مشاغل خانگی یکی از مهمترین مباحثی است که ما در حال پیگیری آن هستیم و دولت برای این مشاغل تسهیلاتی را در نظر گرفته و این تسهیلات را به متقاضیان آن‌ها می‌دهد.


وی گفت: دولت وظیفه تامین تسهیلات را دارد و هیچ‌گونه وظیفه دیگری در این خصوص ندارد اما در کشور ما این نگاه وجود دارد که سیستم دولتی باید تمام کارها را انجام بدهد، در حالی که در اکثر کشورهای دیگر دولت نقشی جزء تسهیلات دادن ندارد.


موسوی بیان داشت: حضور بانوان در بخش صنعت و کشاورزی بیشتر از بخش خدمات است و ما باید به این نکته توجه کنیم که بانوان توانمند زیادی داریم و ۵۳ درصد جامعه دانشگاهی ما بانوان هستند که برای ما یک فرصت است و ما باید از این فرصت بهره کافی را ببریم و از این نیروی توانمند برای کار در مشاغل خانگی استفاده کنیم زیرا ما به دنبال معیشتی پایدار هستیم.


وی تصریح کرد: زن یک فرد مهم در جامعه و خانواده است که تأثیر زیادی در مشاغل خانگی دارد زیرا کار کردن زن در بخش مشاغل خانگی، به مثابه همکاری کردن کل خانواده با او است که این اقدام یک همکاری جمعی و خانوادگی محسوب می‌شود.


موسوی با بیان این‌که زنان ما باید توانمند شوند، گفت: اگر چه ما در بعضی از مراحل دچار ضعف می‌شویم اما باید موضوع توانمندسازی‌ بانوان با جدیت پیگیری شود و آموزش‌های لازم را باید ببینند.


سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان اظهار کرد: منظور از توانمندسازی این است که بانوان ما باید در همه ابعاد، توانایی خود را نمایان کنند و باید همه با همدیگر همکاری کنند تا بتوانیم اقتصادی پایدار را برای جامعه خود به وجود بیاوریم؛ دختران دانشجوی ما باید علاوه بر رشته خود به مشاغل خانگی نیز اهمیت بدهند.


وی با اشاره به موانع و مشکلات مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات بانوان در این مشاغل، آموزش ناکافی و ندانستن عواقب کار است. بانوان برای ورود به این مشاغل، نیازمند آموزش کامل و آگاهی هستند تا چرخه توانمندسازی بهتر حرکت کند.


موسوی گفت: در بحث توانمندسازی بانوان نسبت به مردان حساسیت بیشتری وجود دارند. وظیفه دولت در قبال مشاغل خانگی، دادن تسهیلات است و بخش‌های اجرایی باید با همکاری و هماهنگی خود و با تلاش‌های خود بانوان و همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی با ایجاد و توسعه مشاغل خانگی، اقتصاد خوبی را برای کشور محقق کنند.


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.