به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر علی اکبر دادمهر رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، درباره آب ماست توضیحاتی ارائه داد و گفت: آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل میشود و روی سطح ماست قرار میگیرد.آب ماست مقدار کمی چربی و پروتئین دارد.
دادمهر اضافه کرد: همچنین آب ماست دارای مقادیر زیادی مواد معدنی خصوصا کلسیم و ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب 2 و ویتامین ب 6 است. به همین دلیل به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه میشود آب ماست بیشتری مصرف کند.
وی اظهار داشت: آب ماست دارای مقادیر کمی پروتئین است و بدن میتواند به راحتی از این مقدار پروتئین به طور مطلوب استفاده کند. بنابراین برای افرادی که به دلیل داشتن پروتئین بالا، از خوردن شیر منع شدهاند، آب ماست به عنوان یک جایگزین مناسب توصیه میشود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/