عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه درآمدهای میلیونی متکدیان مربوط به سرشاخه‌ها و باندهای تکدی گری است، گفت: بیشتر متکدیان در تهران تحت شبکه های گسترده و باندهای خطرناک فعالیت می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سلمان خدادادی با اشاره به اظهارات مدیرعامل خدمات اجتماعی شهرداری تهران مبنی براینکه درآمد روزانه متکدیان درتهران از400 تا 4 میلیون تومان است، گفت: این ارقام برای درآمد متکدیان به هیچ عنوان قابل قبول نیست، به طورحتم برخی متکدیان حرفه ای بوده و افراد بسیاری را تحت پوشش خود دارند، یعنی دارای تشکیلات بوده و به صورت شبکه ای عمل می کنند.

نماینده مردم ملکان درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه سرشبکه ها نقاطی را برای تکدی گری در خیابان های مختلف شهر و معابر مشخص می کنند، افزود: سرشبکه ها پس ازجمع آوری پول های دریافتی مقداری جزیی را میان متکدیان توزیع می کند، بنابراین اعداد و ارقام مطرح شده تنها می تواند با سرشکبه ها و سرشاخه ها درارتباط باشد؛ اما متکدیانی با سن پایین که به طورعموم کودکان هستند امکان حمل چنین پول هایی را درطول روز ندارند.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات مسئولان نهادهایی ازجمله نیروی انتظامی، کمیته امداد و بهزیستی نمی توان مبالغ طرح شده برای درآمد متکدیان را تائید کرد، تصریح کرد: به طورحتم این ارقام مربوط به درآمد سرشبکه های تکدی گری بوده که تعدادشان نیز بسیار پایین است، اما درصورت صحت این اعداد نیز مشخص است که هیچ نظارتی برای آن وجود نداشته و باید پرسید که چرا مسئولان این افراد را جمع آوری نمی کنند؛ به طورحتم با درآمدهای این چنینی برای متدکیان این افراد حتی می توانند برای خود منشی و کارمند استخدام کرده و یا شرکت تاسیس کنند.

خدادادی با انتقاد ازعدم برخورد با تکدی گری و سرشاخه ها و باندهای حامی متکدیان در جامعه،گفت: چرا گزارش ها از سوی مسئولان ذی ربط به صورت کارشناسی به مجلس ارایه نمی شود، یعنی آمار و ارقام باید به صورت مستند و هماهنگ شده با نیروی انتظامی، قوه قضاییه و دستگاه های دیگر مطرح نمی شود، بنابراین موارد این چنینی درخصوص افزایش میزان تکدی گری و یا درآمد آنها به طورحتم شرایط جامعه را به لحاظ افزایش آسیب های اجتماعی تهدید می کند؛ ضمن اینکه طرح چنین اخباری نیز افرادرا ترغیب به تکدی گری می کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه شهرداری، سازمان بهزیستی و کمیته امداد باید افراد نیازمند را به طوردقیق شناسایی کنند، افزود: باید تکدی گری ازسطح تهران جمع آوری شود، به عنوان مثال درحال حاضر درشهر تبریز افراد مستحق شناسایی شده و با سرشاخه ها و باندها به طور جدی برخورد شده است، البته اینکه درحال حاضرآمار دقیقی از میزان تکدی گری درتهران وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در خصوص متکدیان در شهر تهران گفت:‌ برخی متکدیان روزانه بین ۴۰۰ هزار تا ۴ میلیون تومان درآمد دارند و وقتی به آنها شغل دیگری پیشنهاد می‌کنیم، نمی‌پذیرند.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۲۲:۱۰ ۱۴ تير ۱۳۹۶
چرا بحث تکدی گری را فقط در تهران مطرح میکنید ,سری به شهر های شمالی بزنید تا با متکدیانی مواجه شوید که از اتباع کشورهای دیگرند و با کمال ازادی در مسیر اتومبیلها ایستاده و به گدایی مشغول هستند ایا مقام های مسولی در این شهر ها نیست تا با این افراد که قطعآ غیر مجاز در این جا زندگی میکنند برخورد نمایند و حتا در همین تهران هم از این گداهای بیگانه کم نیستند واقعآ کشور ما غیر از جاذبه تکدی گری جاذبه دیگری ندارد؟
Iran (Islamic Republic of)
کوروش
۱۹:۵۲ ۱۴ تير ۱۳۹۶
جای تاسف داره وقتی با داشتن نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی که میتونن هر توطئه ای رو قبل از اجرا شناسائی و نابود کنن چرا ازشون در این مورد استفاده نمیشه تا کی باید این کودکان و افراد بزرگسال مورد سوء استفاده قرار بگیرن و ما فقط بشنویم و شما فقط بگید