وی افزود: دولت به رغم محدودیت های مالی نگاه ویژه ای را در زمینه توجه به رفع محرومیت های استان و شهرستان شوش از جمله موضوع ریزگردها، آب شرب و فاضلاب داشته و اعتبارات خوبی را در این زمینه تخصیص داده است .
نجاتی تصریح کرد: در سال 95 با وجود محدودیت های اعتباری، مسئولان دستگاه های اجرایی توانستند با برنامه ریزی و هدایت کارها اقدامات بسیار خوبی را برای مردم شهرستان انجام دهند.
فرماندار شوش بیان داشت: این اعتبارات در 25 فصل و 140 پروژه تعریف شده اند که برای تکمیل پروژه های نیمه تمام در تمامی بخش ها ازجمله در حوزه های عمران شهری و روستایی، راه و ترابری ، راه روستایی و آبرسانی در شهرستان شوش هزینه می شود.
وی اذعان کرد: این اعتبارات ابلاغ شده صرف پروژه های نیمه تمام و بالای 80 درصد پیشرفت خواهد شد.
رییس شورای برنامه ریزی شهرستان شوش تلاش و پیگیری جدی مسئولان دستگاه های اجرایی در راستای جذب اعتبارات تخصیصی برای تکمیل طرح های نیمه تمام و پروژه های جاری شهرستان و همچنین پروژه هایی که تاثیر بسزایی در زندگی مردم داشته باشند را خواستار شد.
رضا نجاتی اظهار داشت: امید است در سال 1396 با همکاری و همراهی دستگاه های عضو کمیته برنامه ریزی شاهد شرایط بهتری برای مردم شهرستان شوش باشیم.
سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار تخصیص اعتبارات و توجه به مناطق محروم و همچنین رفع نیازهای اساسی مردم شد.
انتهای پیام/گ