شکوفایی جلبکی در سد استقلال میناب علت بو و طعم نامناسب آب آشامیدنی بندرعباس است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،امین قصمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: افزایش بهره برداری وکاهش حجم ذخیره سد استقلال و افرایش دما باعث شکوفایی جلبکی در سد استقلال میناب شده است.

وی افزود:آب سد استقلال پس از ترکیب با آب چاههای دشت شمیل با یک خط لوله مشترک به تصفیه خانه آب بندرعباس منتقل می شود که به علت حجم زیاد آب این خط لوله، شبکه تصفیه خانه قادر به ازن زنی برای رفع بوی بد و طعم نامناسب آب نیست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت :برای رفع بو و طعم نامناسب آب باید آب ورودی از سد استقلال از آب چاه جدا و ازن زنی شود.

امین قصمی گفت: تا چند روز آینده این مشکل برطرف می شود.

وی افزود: امسال با افزایش مصرف آب مشترکان، حجم بیشتری از آب سد وارد مدار شده و امکانات تصفیه خانه آب بندرعباس جوابگوی آب مورد استفاده از سد استقلال نیست.

غلامعلی جاودان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم گفت آب آشامیدنی بندرعباس هیچ گونه مشکل کیفی و بهداشتی ندارد وآب آشامیدنی بصورت مستمر در آزمایشگاه های شیمیایی و میکروبی پایش می شود.

انتهای پیام/ف

آب آشامیدنی بندرعباس هیچ گونه مشکل کیفی و بهداشتی ندارد

 



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.