به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،محمود وفایی افزود: 7 پروژه مربوط به سرمایه گذاری برای توسعه زیرساخت های گردشگری است که بسیار مهم به شمار می رود.
وی خاطرنشان کرد: 87 درصد یا 53 پروژه از پروژه های امسال توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرایی می شود.
وی یادآور شد: 46 پروزه در قالب مثلث توسعه اقتصادی برای توسعه زیرساخت های گردشگری تعریف شده است.
وی اظهار کرد: در نتیجه سیاست های اقتصاد مقاومتی استان کرمان برای اولین بار پروژه های بزرگی در سطح این استان تعریف شده که بیش از سه هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد:بیش از 40 میلیارد تومان حجم ریالی است که برای مرمت آثار تاریخی استان کرمان هزینه شده و در حوزه مرمت آثار در قیاس با همه استان های کشور اول هستیم و در سال 94 و 95 بیشترین حجم ریالی که خارج از اعتبارات دولتی بوده در این بخش هزینه شده است.
وفائی گفت: توسعه اقامت گاه های بوم گردی روستایی به عنوان یک مدل بسیار خوب و موفق با همراهی مجموعه مدیریتی استان به خوبی انجام شده است.
وی بیان کرد: در سال گذشته بیش از 110 اقامتگاه بوم گردی ایجاد شده و امسال نیز برای حداقل 50 مورد برنامه ریزی کرده ایم.
وی بیان کرد: عمده طرح های سرمایه گذاری در حوزه گردشکری متکی به منابع مالی و بانکی هستند و متاسفانه آنچنان که شایسته است حمایت لازم از سوی بانک ها انجام نمی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان خاطرنشان کرد: بیشترین تسهیلات در حوزه بوم گردی و گردشگری از سوی صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است.
وفائی گفت: یکی از نیازها و ضرورت های اساسی استان کرمان با وجود همه کارهای خوب انجام شده، معرفی این استان در داخل و خارج از کشور است و متاسفانه از این حیث خیلی عقب هستیم و متاسفانه نتوانسته ایم حجم کارهای خوب را معرفی کنیم.
وی افزود: برنامه مفصل بازاریابی و تبلیغات از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تدوین شده و انتظار است که دراعتبارات امسال مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام/ی