شیوا وکیلی روانشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اهمیت نحوه برخورد با کودک بالای 5 سال اظهار کرد: کودک در این سن مفهوم بسیاری از رفتارهای والدین و اطرافیان را درک می کند و واکنش نشان می دهد.
وی افزود: گفتگوی همراه با صمیمیت که باعث شود کودک به راحتی مشکلات و نیازهایش را با والدین مطرح کند یکی از مهمترین و بزرگترین نکات در فرزند پروری است.
این روانشناس با اشاره به اهمیت برقراری آرامش برای کودک در خانه گفت:رعایت حریم شخصی اتاق کودک یکی از راه های برقراری آرامش در خانه است که والدین باید توجه داشته باشند بدون اجازه وارد اتاق نشوند، چرا که این موضوع برای کودک آزار دهنده است.
وکیلی با تاکید بر کنترل مدبرانه لجبازی کودک در برابر پذیرش مسئولیت از سوی والدین گفت:باید لجبازی و مقاومت کودک را در پذیرش مسئولیت به نحو صحیح مدیریت کرد تا بتوانند به تدریج مسئولیت های جدید و بیشتری را بپذیرند.
وی با بیان اینکه در این گروه سنی کودکان نمی توانند سرعت عمل داشته باشند و به همین دلیل زمان بندی و تنظیم یک برنامه روزانه فشرده برای آنان مفهومی نخواهد داشت، گفت: بازیگوشی کودکان راهی غیر مستقیم برای جلب توجه والدین، یاری خواستن از آنان و تقاضای محبت بیشتر است چرا که فرزندان در هر سنی نیاز به محبت والدین دارند، پس هیچ گاه به بهانه لوس شدن کودک، محبت خود را از آنها دریغ نکنید.
انتهای پیام/