به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین فتاحی اظهار کرد: این گیاه دارویی هر سال توسط کشاورزان منطقه مرکزی و در برخی از مزرعه های حومه شهرستان اوایل فروردین کشت می شود که میانگین برداشت آن 4 تن در هر هکتار است.
وی افزود: با توجه به این که این محصول مقرون به صرفه و دارای عملکرد بالا بوده و با شرایط کویری منطقه سازگاری دارد، کاشت آن در مزرعه های شهرستان رو به افزایش است.
وی تصریح کرد: از تمام اجزای گیاه کاسنی از جمله ریشه، بذر و کاه آن استفاده می شود بطوریکه ریشه آن برای مصرف های دارویی، کاه برای تهیه عرق کاسنی و بذر آن هم برای کشت استفاده می شود.
فتاحی با بیان این که این گیاه دچار آفت خاصی نمی شود، خاطرنشان کرد: این گیاه بیشتر در دشت های کشاورزی با آب شور کاشته می شود و جایگزین کشت جو شده است.
گیاه کاسنی دارای طبیعت سرد و تر است و از جمله ویژگی ها و خواص دارویی آن می توان به برطرف کنندگی تشنگی مفرط، تب بر، درمان دیفتری، تصفیه خون و درمانگر بیماری های پوستی اشاره کرد.
انتهای پیام/م