به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ مدیر تنظیم بازار و نهاده های سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره با افزایش چهار هزار ریالی گوشت مرغ گرم در 2 روز اخیر در استان گفت: مصرف زیاد و کمبود مرغ در مرغداری های استان علت افزایش قیمت است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 3 هزار و 310 تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری خراسان شمالی تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: هم اکنون استان 85 واحد مرغ داری با ظرفیت یک میلیون و 971 هزار قطعه دارد که از این تعداد 67 واحد مرغ داری با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.
وی مصرف سرانه گوشت مرغ در استان را 16 کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: مصرف سرانه گوشت مرغ در کشور بین 19 تا 20 کیلوگرم است.
گفتنی است:18 واحد مرغ داری در استان هم نیمه فعال است.
انتهای پیام/آ