به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بر اساس تازهترین تحقیقات صورت گرفته، اشتغال مادران موجب شده است تا آنها فرصت شیر دادن به نوزادشان را از دست دهند و از جایگزینهای دیگری مانند شیر خشک استفاده کنند.
در همین راستا، آمارها نشان میدهد مادران انگیلسی در سراسر جهان، کمترین میزان شیردهی به نوزادشان را دارند؛ تحقیقات میدانی حاکی از آن است که تنها 50 درصد مادران انگلیسی به نوزادشان شیر میدهند.
تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و در برابر اختلالات بالینی از نوزاد محافظت میکند، ضمن اینکه کودکانی که در طی شش ماه اول، فقط با شیر مادر تغذیه شدهاند کمتر به عفونت گوش، عفونت تنفسی و اسهال مبتلا میشوند.
نوزادانی که با شیر مادر تغذیه میشوند در معرض خطر بسیار کمتری برای ابتلا به چاقی و دیابت قرار دارند؛ حتی خطر چاقی و دیابت در بزرگسالی، این دسته از نوزادان را تهدید نمیکند.
علاوه بر این، دیابت، فشار خون بالا، سندرم مرگ ناگهانی، بیماریهای تنفسی و نیز برخی از سرطانها از دیگر بیماریهایی هستند که به طور چشمگیری تحت تأثیر نوع تغذیه دوران نوزادی قرار دارند.
سازمان بهداشت جهانی میگوید: «نوزادان باید در 6 ماه اول، تنها از شیر مادر خود تغذیه کنند و پس از آن شیر مادر و غذا را تا دو سالگی به صورت ترکیبی داشته باشند».
توصیه سازمان جهانی بهداشت برای لزوم شیردهی مادران به نوزادان در حالیست که نه تنها از زنان خانهدار، بلکه از زنان شاغل هم هیچ حمایتی در راستای حفظ سلامتی نوزاد با تغذیه از شیر مادر نمیشود و ادارهها و سازمانها هیچ کمکی برای رفاه حال مادران شیرده انجام نمیدهند.
بر اساس آمارهای منتشر شده، درصد بالایی از مادران در همان ابتدا از شیر دادن به نوزادشان امتناع میکنند.
منبع:فارس
انتهای پیام/